Jij verdient een plantje!

Een jaar geleden werd bekend dat de allereerste coronabesmetting in Nederland een feit was. En wel in ons mooie Tilburg. De stad waar jij de afgelopen tijd vanuit je kamer je studententijd hebt moeten doorbrengen.
Leuke plannen, tripjes, vakanties of feesten heb je moeten afzeggen en heb je jouw studiegenoten voornamelijk digitaal gesproken.
In 1 keer realiseer je je dat je buur best hard zijn kastjes dichtgooit of dat je met iedereen thuis toch wel wat meer leef geluiden hoort...

Het zal niet altijd even makkelijk voor je zijn geweest en voor sommigen is corona dichterbij gekomen dan voor anderen. Wij hebben mooie initiatieven zien gebeuren onder onze studerende huurders. Van concerten vanaf het balkon tot huisgenoten in quarantaine voorzien van boodschappen en avondeten.

Wij zijn trots op al onze studenten en vinden dat jullie het geweldig doen! Het afgelopen jaar is een pittig jaar geweest voor alle studenten en daar willen wij even bij stil staan. Een klein presentje om te laten weten dat we aan je denken. Want jij verdient dit!

WonenBreburg Studentenhuisvesting Tilburg West