Nieuws

Eenzaam en/of hulpbehoevend? WonenBreburg helpt waar kan.

Het zijn bijzondere en moeilijke tijden. De komende weken moeten we ons houden aan sociale afstand. Dit kan extra moeilijk zijn voor ouderen of hulpbehoevende huurder. Eenzaamheid ligt op de loer. En misschien was die al een probleem . Daarom willen wij, nu we onze dienstregeling hebben moeten beperken, iets extra’s doen voor onze oudere huurders of huurders met behoefte aan extra hulp.

Lees meer

Cooll, Fectum en Tarnoc winnaars WarmteWissel

Finale-event drukbezocht Tijdens het finale-event van De WarmteWissel, op donderdag 5 maart in de CHV Noordkade te Veghel, werden de vijf finalisten en hun oplossingen beoordeeld door vakjury en publiek. Rondom en tijdens...

Lees meer

Coronavirus

WonenBreburg volgt het advies van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Het is belangrijk dat onze medewerkers gezond blijven om u van dienst te zijn.

Lees meer

Verruiming inkomensgrens huurtoeslag

De regels om in aanmerking te komen voor huurtoeslag zijn in 2020 veranderd. Check via een proefberekening op de website van de belastingdienst of u ook in aanmerking komt voor huurtoeslag.  U vindt de proefberekening hier .

Lees meer

Aangepaste openingstijden op donderdag 16 januari

Donderdag 16 januari is de woonwinkel in Tilburg vanaf 15.00 uur gesloten. De woonwinkel in Breda is die dag vanaf 15.30 uur gesloten. Telefonisch zijn we tot 15.30 uur bereikbaar.  Reparaties kunnen 24/7 via de website worden ingediend. ...

Lees meer

Eindsprint in 2020

In 2020 willen wij de eindsprint maken voor ons Ondernemingsplan. En dus alle zeilen bij om onze doelen te halen. Met als resultaat: betaalbare, duurzame woningen in leefbare, prettige wijken. Met optimale dienstverlening en dichtbij onze huurders met onze 5 wijkteams zodat zij zich bij ons welkom voelen. Daarnaast hebben we nog extra inzet op 4 gebieden:

Lees meer