Nieuws

Ventilatierooster in raam

Heeft u een ventilatierooster dat niet naar behoren werkt? Dit kan komen door een vervuild rooster. Hoe maakt u het ventilatierooster schoon? 1. Trek het ventilatierooster los door het naar voren te trekken. 2. U kunt nu wat in...

Lees meer

Kamernood duurt nooit lang in Breda

Met het HBO Introfestival trappen duizenden studenten donderdagvanavond hun studiejaar in Breda af. Het grootste deel woont nog thuis en komt met de fiets, auto of openbaar vervoer naar school. Rond de 7.400...

Lees meer

Paleisje van .... Peter de Cock

Een klein museum. Zo is de woning van Peter de Cock in Tilburg-Noord het best te omschrijven. Al direct bij binnenkomst kijk je je ogen uit. De gang hangt vol met oude apothekersweegschalen. En dat is nog maar het begin. "Hoe kom je eraan, en hoe kom je er weer vanaf hè?", lacht de 60-jarige huurder.

Lees meer

Nieuwe schuttingen in de Mascagnistraat

Het straatbeeld van de Mascagnistraat in Tilburg is opgeknapt. Alle 10 woningen hebben nieuwe schuttingen in de voortuinen gekregen. Drie woningen hebben ook achter nieuwe schuttingen laten plaatsen.

Lees meer

Op pad met… Vakman Bart Schoonus

WonenBreburg ontvangt jaarlijks duizenden reparatieverzoeken van huurders. Het zijn de vakmannen van het onderhoudsbedrijf die deze werkzaamheden oplossen. De uitvoering van deze reparaties beoordelen de huurders met een 7,9. We lopen een dagje mee met loodgieter Bart Schoonus.

Lees meer

Feestelijke opening buurtspeeltuin in Geeren-Noord

Terwijl er door de bouwvakkers hard gewerkt wordt in en om de acht flats aan de Wensel Cobergherstraat en Joris Nempestraat, is de buurtspeeltuin officieel geopend. Sinds de plaatsing van de speeltoestellen half mei wordt er al volop gespeeld. Ook op de dag van de feestelijke opening op woensdagmiddag 5 juni is het er een drukte van belang.

Lees meer