Met leveranciers werken we aan succesvolle wijken

Onze leveranciers hebben een grote impact op de dienstverlening van WonenBreburg. Ze komen iedere dag over de vloer bij onze huurders. Belangrijk is dat we ze meenemen in hoe wij willen werken en dat ze weten wat een huurder van ons mag verwachten. We nemen ze graag mee in onze visie en ambities. Vorige week waren zij bijzonder welkom tijdens de leveranciersdag ‘Samenwerken in en aan onze wijken’. Uitwisseling en samen ontwikkelen voerden de boventoon in de workshops en het netwerkcafé. Zo staan we dichter bij onze klanten en zorgen we voor succesvolle wijken.

Verbinden tijdens leveranciersdag
Op donderdagmiddag 31 oktober, midden in één van onze grootste wijken, kwamen 130 mensen samen in MFA De Symfonie in Tilburg-Noord. Van installateurs tot strategische gevelpartners, allen leveranciers die een belangrijke partner in onze wijken zijn. Bij de start maakten we de verbinding door het delen van visie en ervaringen. Bij de workshops gingen de deelnemers de diepte in: visualiseren van de samenwerking (“wat als het ons gezamenlijk vastgoed zou zijn” met de Lego Serious Play-methode, tot het (her)kennen van typen huurders, verduurzamen van woningen in de binnenstad en succesvol communiceren bij onderhoud. Tijdens ‘Op de koffie in de wijk’ werden ervaringen uitgewisseld onder het genot van lokale lekkernijen. Na de tweede ronde workshops sloten we de dag af met een terugblik vanuit de leveranciers in het netwerkcafé.

Wijkgericht werken
De leveranciersdag was een mooie stap om meer wijkgericht samen te werken. Zo zijn we beter zichtbaar én bereikbaar zijn voor onze huurders, zien we signalen eerder en gaan we voor een hogere klanttevredenheid door sneller en vaker in 1 keer goed vragen af te handelen.