Nieuwe bedrijfswagens

WonenBreburg heeft bewust een eigen onderhoudsdienst. Dagelijks rijden 46 vakmannen door Tilburg en Breda om klussen bij onze huurders te klaren, en om persoonlijk contact met onze huurders te hebben. De vakmannen signaleren zo, net als al onze andere medewerkers in de wijken, wat er bij onze huurders leeft. De vakmannen zijn duidelijk herkenbaar in hun WonenBreburg-bussen. En deze bussen zijn sinds kort vernieuwd!

Het oude wagenpark was aan vervanging toe, de onderhoudskosten voor de bussen liepen op. De investering verdient zich terug, omdat niet alleen de onderhoudskosten verminderen maar ook omdat er met Van Mossel nieuwe contractafspraken zijn gemaakt voor het meerjaren onderhoud van het wagenpark. Een ander pluspunt is dat de nieuwe bussen zelf een stroomvoorziening hebben. De vakmannen hebben oplaadbare machines. Die machines kunnen nu tijdens het rijden worden opgeladen, zodat ze altijd ‘vol opgeladen’ bij de klant aankomen.

De bestickering van de bussen is in prima afstemming met Van Mossel en ons uitgevoerd door Screendrukart.

Social Return
In het inkooptraject was ook het invullen van social return een gunningscriteria voor de potentiele partijen. Via social return willen we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kans bieden op een baan en daarmee hun woon- en leefsituatie verbeteren. Van Mossel heeft, in samenwerking met de gemeente Tilburg, op basis van deze opdracht enkele vacatures tijdelijk kunnen invullen in de werkplaats.