Smakelijk bedankje van bewonersvereniging voor vakmannen Feenstra

In oktober plaatste installateur Feenstra bij zo’n honderd appartementen aan de Noordhoekring in Tilburg nieuwe verwarmingsketels. Een flinke klus, die naar ieders tevredenheid verlopen is. Reden voor de bewonersvereniging om de vakmannen te bedanken met een feestelijke lunch.

In zeven weken tijd is het merendeel van de woningen in appartementencomplex Novicom voorzien van een nieuwe verwarmingsketel. Bij honderd appartementen is de warmte- en warmwatervoorziening vervangen. Per woning zijn de acht medewerkers van Feenstra ongeveer 2,5 dag bezig geweest, omdat er ook nieuwe toe- en afvoerkanalen zijn aangelegd. Met de juiste voorbereiding en actieve communicatie vanuit zowel Feenstra als WonenBreburg waren alle bewoners thuis aanwezig wanneer dat nodig was.

“We hebben weinig overlast ervaren, omdat de werkzaamheden goed georganiseerd waren”, vindt Guido Jacobs, penningmeester van de bewonersvereniging van Novicom. “Vooraf zijn we goed geïnformeerd met een presentatie, zodat we wisten wat we konden verwachten. Vervolgens is er netjes gewerkt, zonder rotzooi of vuiligheid.”

Driegangen lunch
Reden genoeg voor de bewonersvereniging om Feenstra te bedanken met een driegangen lunch. Iets waar Guido – kok van beroep – zijn hand niet voor omdraait. “Ik heb een menuutje samengesteld met een voor- en hoofdgerechtje en een dessert. Vooraf een boeren-groentesoep, als hoofdgerecht een coq au vin – dus kippenbout gestoofd in een rode wijnsaus - met bospeentjes en krieltjes en als afsluiter een parfait. Alles natuurlijk vers gemaakt.”

De acht medewerkers van Feenstra hebben op de laatste werkdag aan een mooi gedekte tafel in de ontmoetingsruimte van het appartementencomplex heerlijk gesmuld van deze smakelijke verrassing.