Dongewijk (Tilburg)

WonenBreburg realiseert 3 gebouwen met 5 bouwlagen gelegen tussen de Oestgeeststraat en het spoor nabij station Reeshof te Tilburg. In totaal komen er 81 compacte driekamerappartementen in de sociale huur, geschikt voor de doelgroep 1 en 2 persoonshuishoudens. Deze woningen zijn 'BENG'. BENG is de afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Door o.a. een uitstekende isolatie en zonnepanelen krijgen zij deze kwalificatie.

De woningen hebben ongeveer 68m2 gebruiksoppervlakte, 2 slaapkamers en zijn bestemd voor de primaire doelgroep 1 en 2-persoonshuishoudens. Het plan maakt onderdeel uit van de Taskforce Beschikbaarheid en Betaalbaarheid waarin de gemeente en corporaties de doelstelling hebben om nieuwbouw woningen toe te voegen voor de primaire doelgroep.

Hoe kunnen woningzoekenden zich aanmelden?
De huurprijzen van deze sociale huurwoningen zijn vastgesteld op de eerste aftoppingsgrens van de huurtoeslag.
WonenBreburg houdt zich aan de wettelijke regels van passend toewijzen. Dit betekent dat voor deze sociale huurwoningen alleen huurders in aanmerking komen die een gezamenlijke gezinsinkomen hebben onder de vastgestelde inkomensgrenzen.
Informatie over passend toewijzen en inkomensgrenzen zijn terug te vinden op de website van Woning in Zicht.
Check vooraf of uw inkomen binnen de inkomensgrens valt om teleurstellingen te voorkomen.
Info voor nieuw geĂ¯nteresseerden: schrijf u in als woningzoekende bij Woning in Zicht. Hierdoor bouwt u inschrijftijd op.

Kenmerken en foto's

Kenmerken

Woonoppervlakte
68m2
Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 607,46 (prijspeil 2019)
Servicekosten
Nog niet bekend
Start werkzaamheden
Eerste kwartaal 2019
Gereed werkzaamheden
Tweede kwartaal 2020
Start inschrijving verhuur
Vierde kwartaal 2019 of eerste kwartaal 2020
Verwachte opleverdatum
Tweede kwartaal 2020

Foto's