Driesprong

De Driesprong bestaat (na afronding van alle deelplannen) naar verwachting uit 285 woningen, waarvan 67 bestaand (huur) en 218 nieuw (100 koop, 118 huur). Het nieuwbouwproject Driesprong deelplan H bestaat uit 17 sociale huur appartementen, geschikt voor de doelgroep 1-2 persoonshuishoudens.

Update 18-03-2020 i.v.m. het coronavirus: de werkzaamheden voor dit nieuwbouwproject worden door de aannemer voortgezet. Hij heeft maatregelen getroffen en werkafspraken gemaakt met de vaklieden conform het advies van het RIVM.

Het project bestaat uit 17 3-kamerappartementen, waarvan er drie op de begane grond liggen.
De appartementen op de begane grond hebben een voortuintje. De overige appartementen hebben een balkon. De woningen zijn nog voorzien van een CV-ketel, maar er wordt elektrisch gekookt. Ook wordt elke woning voorzien van extra zonnepanelen.

De appartementen hebben een gezamenlijke tuin. Dit binnenterrein is alleen toegankelijk voor bewoners.

Alle appartementen hebben een privé parkeerplaats.

Hoe kunnen woningzoekenden zich aanmelden?
Schrijf u in bij Klik voor Wonen. Hierdoor bouwt u inschrijftijd op. Vul uw zoekprofiel in en geef aan dat u een tipbericht via email wilt ontvangen. U krijgt dan automatisch een email als de woningen in verhuur gaan. U moet vervolgens zelf reageren op de advertentie op Klik voor Wonen.
Houd rekening met de wettelijke regels van passend toewijzen.


Kenmerken en foto's

Kenmerken

Woonoppervlakte
56-67 m2
Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 619,- (excl. servicekosten, kosten voor parkeerplaats en zonnepanelen)
Start werkzaamheden
April 2019
Start inschrijving verhuur
Juli 2020
Verwachte opleverdatum
Juni 2020

Foto's