Westrik

WonenBreburg realiseert 8 grondgebonden woningen in nieuwbouwproject Westrik in Prinsenbeek in Breda. Dit is een nieuwbouwontwikkelingsplan van ontwikkelaar Giesbers Ontwikkelen en Bouwen (Wijchen). De ontwikkeling en realisatie van het project worden door hen verzorgd. De woningen maken onderdeel uit van een grotere planontwikkeling (totaal 113 woningen) bestaande uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Het project bestaat uit 8 grondgebonden woningen, waarvan:
• 6 woningen met een gebruiksoppervlakte van 79,5 m2 GO
• 2 woningen met een gebruiksoppervlakte van 85 m2 GO.
Alle woningen hebben twee slaapkamers (zolder is onbenoemde ruimte, géén slaapkamer) en zijn bestemd voor de primaire doelgroep drie- en meerpersoonshuishoudens, met een huurprijs van € 651 per maand (prijspeil 2019). WonenBreburg neemt geen parkeerplaatsen af. Parkeerplaatsen worden gerealiseerd in het openbaar gebied.

Hoe kunnen woningzoekenden zich aanmelden?
De huurprijzen van deze sociale huurwoningen zijn vastgesteld op de tweede aftoppingsgrens van de huurtoeslag. WonenBreburg houdt zich aan de wettelijke regels van passend toewijzen. Dit betekent dat voor deze sociale huurwoningen alleen huurders in aanmerking komen die een gezamenlijke gezinsinkomen hebben onder de vastgestelde inkomensgrenzen.
Informatie over passend toewijzen en inkomensgrenzen zijn terug te vinden op de website van Klik voor Wonen.
Check vooraf of uw inkomen binnen de inkomensgrens valt om teleurstellingen te voorkomen.

Info voor nieuw geïnteresseerden
Schrijf u in bij Klik voor Wonen. Hierdoor bouwt u inschrijftijd op. Geef in uw zoekprofiel aan dat u op zoek bent naar een woning in Prinsenbeek in Breda en dat u een tipbericht via email wilt ontvangen. U krijgt dan automatisch een email als de woningen in verhuur gaan. U moet vervolgens zelf reageren op de advertentie op Klik voor Wonen.

Kenmerken en foto's

Kenmerken

Woonoppervlakte
6 woningen van 79,5 m2 GO en 2 woningen van 85 m2
Slaapkamers
2
Huurprijs
€ 663,40,- (Prijspeil 2020)
Start werkzaamheden
Tweede kwartaal 2019
Gereed werkzaamheden
Tweede kwartaal 2020
Start inschrijving verhuur
Eerste kwartaal 2020
Verwachte opleverdatum
Tweede kwartaal 2020

Foto's