Betalingsregeling

Het kan gebeuren dat het u financieel even tegenzit en u de huur niet kunt betalen. U heeft dan de mogelijkheid om een voorstel te doen voor een betalingsregeling. Met een betalingsregeling betaalt u de huur dan in delen aan ons terug. Let op: dit komt dan bovenop de huur die u per maand aan ons betaalt.
Is een betalingsregeling op dit moment niet de oplossing voor u? Wacht niet te lang en neem contact met ons op 088-496 00 00 of mail naar huurincasso@wonenbreburg.nl.  De incassoconsulent kijkt graag met u mee naar uw persoonlijke financiële situatie. Samen bespreekt u dan wat er eventueel nog mogelijk is.

Veel gevraagd over Betalingsregeling

Kan ik een betalingsregeling afspreken?

Algemeen

Het kan gebeuren dat het u financieel even tegenzit en u de huur niet kunt betalen. U kunt dan zelf online een voorstel doen voor een betalingsregeling.

Lukt het niet om online een voorstel voor een regeling te doen of is een betalingsregeling niet de oplossing voor u? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons via 088-496 00 00. De incassoconsulent kijkt graag met u mee naar uw persoonlijke financiële situatie en wat er eventueel nog mogelijk is.

Soms is het probleem groter dan een maand huurachterstand. Dan kunt u altijd contact opnemen met Schuldhulpverlening in Breda via www.breda.nl/schuldhulpverlening of Schuldhulpverlening in Tilburg via www.tilburg.nl/schulden. Ook kan het zo zijn dat wij u doorverwijzen naar Schuldhulpverlening.

Let op: houdt u zich niet aan de afspraken die wij met u maken? Of onderneemt u zelf geen actie om van uw betalingsachterstand af te komen? Dan moeten wij uw dossier overdragen aan de deurwaarder.