Garage/parkeerplaats

Wij verhuren garages en parkeerplaatsen. Wilt u reageren op parkeerruimte in Tilburg of Breda? Reageert u dan op de aangeboden parkeerruimte via Woning in Zicht of Klik voor Wonen.

Veel gevraagd over Garage/parkeerplaats

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een garage?

Algemeen

Tilburg

  • Voor het huren van garages via Woning in Zicht is het verstandig om u zelf in te schrijven als woningzoekende via  Woning in Zicht.
  • Garages worden aangeboden via Woning in Zicht. Wanneer een garage leeg staat wordt deze geadverteerd, degene die het eerst reageert krijgt de garage aangeboden. Bewoners van het woongebouw of de woningen in de buurt waarbij de garage of parkeerplaats hoort, hebben voorrang op andere geïnteresseerden. De afdeling verhuur plaatst de bewoners op een wachtlijst.
  • De inschrijving voor een garage kost € 8,-.

Breda

  • Voor het huren van garages via Klik voor Wonen is het verstandig om u zelf in te schrijven als woningzoekende via Klik voor Wonen.
  • De inschrijving voor een garage kost € 17,50.
  • Garages worden aangeboden op basis van reactie snelheid. Dit betekent dat degene die als eerste op de advertentie reageert, de garage kan huren.

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een parkeerplaats bij het woongebouw Binnen-Buiten?

Algemeen

U kunt als huurder van dit woongebouw zelf kijken in de parkeergarage welke parkeerplaats uw voorkeur heeft. Dit kunt u vervolgens doorgeven aan de Woonadviseur van WonenBreburg. Hij of zij bekijkt welke parkeerplaatsen beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn. De Woonadviseur stelt vervolgens een huurcontract op voor de parkeergarage.

Wat moet ik doen om een elektrisch oplaadpunt voor mijn auto te krijgen?

Algemeen

Wil men een oplaadpunt voor een elektrische auto in de parkeergarage dan dienen huurders contact op te nemen met WonenBreburg. Alle kosten voor aanleg zijn voor rekening van de huurder. Wanneer er een VvE is zal er eerst een besluit moeten worden genomen tijdens de Algemene Ledenvergadering. Hiervoor dient de huurder een plan van aanpak in te dienen bij WonenBreburg.

Voor een oplaadpunt in het buitengebied (eigendom gemeente Breda) moet men contact opnemen met de gemeente Breda.