Kennisbank

Woningzoeken algemeen

Op zoek naar een woning? Wij kunnen ons voorstellen dat u dan veel vragen heeft. Hoe werkt het? Wat moet u doen? Hieronder leest u meer.

Lees meer

Afstand huurrechten

Staat u op het huurcontract van een woning? Dan bent u verantwoordelijk voor deze woning. Wilt u dat niet meer? Dan kunt u afstand doen van uw huurrechten.

Lees meer

Asbest

In Nederland hebben strenge regels voor asbest. WonenBreburg houdt zich aan deze regels. Als asbest risico oplevert voor de gezondheid, laten wij het direct verwijderen.

Lees meer

Automatische incasso

Met een automatische incasso machtigt u WonenBreburg om de huur op de 1e van de maand van uw rekening af te schrijven. Automatisch betalen heeft veel voordelen. U betaalt altijd op tijd het juiste bedrag. En u kunt de machtiging altijd weer intrekken.

Lees meer

Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte huren bij een woningcorporatie? Jazeker! WonenBreburg verhuurt niet alleen woningen, maar ook bedrijfsruimtes aan commerciële partijen en maatschappelijke- en zorgpartijen. Bent u op zoek naar bedrijfsruimte? Vul dan ons contactformulier in en wij informeren u over het beschikbare aanbod.

Het beschikbare bedrijfsaanbod van WonenBreburg wordt veelal via externe bedrijfsmakelaars aangeboden. Het aanbod is te vinden op Funda in Business.

 

Lees meer

Betalingsregeling

Lukt het niet de huur op tijd te betalen? Dan kunt u misschien een betalingregeling met ons treffen. Wij kijken altijd naar uw persoonlijke en financiële situatie. Dus wacht niet tot het niet meer gaat, maar neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Lees meer

Bewonerscommissie

Een bewonerscommissie is een groep huurders in uw buurt of van een woongebouw. Zij vertegenwoordigen de algemene belangen van alle huurders in uw buurt of hun woongebouw. Zij zijn er niet voor om individuele problemen aan te pakken.

Lees meer

Huur opzeggen bij overlijden

Is de hoofdhuurder overleden en bent u als nabestaande op zoek naar informatie over het opzeggen van de huur? Of bent u aangewezen om de huur van de woning op te zeggen? Wij kunnen ons voorstellen dat u door het overlijden veel aan uw hoofd heeft. Hieronder leggen wij u uit hoe u het opzeggen van de huur het beste aan kunt pakken. Wilt u hulp hierbij? Neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we samen waar we u kunnen helpen en ontzorgen: 088-496 00 00.

Lees meer

Deurwaarder

Wij schakelen een deurwaarder in als u uw maandelijkse huur niet betaalt. De kosten voor de deurwaarder zijn dan voor u. Natuurlijk willen we niet dat het zover komt. Daarom doen wij ons best om samen met u betalingsproblemen te voorkomen of op te lossen. U kunt bijvoorbeeld vaak een betalingsregeling met ons treffen.

Lees meer