Opruimen en opknappen in Breda: groot onderhoud Oranjeboomstraat en Jakob Edelstraat

WonenBreburg is deze maand begonnen met het opknappen van vijf blokken aan de Oranjeboomstraat en Jakob Edelstraat. De eerste opruimdag bij de start was een succes! Bewoners verzamelden hun overbodige spullen uit hun woning en berging en konden deze makkelijk kwijt in de grote container. Zo beginnen we met een frisse start!

De 42 appartementen aan de Oranjeboomstraat en Jakob Edelstraat zijn een geliefde plek om te wonen. Ze krijgen een stevige opknapbeurt. Zo wordt het enkel glas vervangen door HR++ -glas en er wordt mechanische ventilatie en muurisolatie aangebracht. Bij verschillende woningen vervangen we de keuken, badkamer en/of toilet. Wie duurzaam wil zijn en geld wil besparen kan kiezen voor zonnepanelen.

Opruimdagen
De eerste opruimdag leverde al een volle container op. Zaterdag 7 maart organiseren we een tweede opruimdag. De container komt dan te staan naast de blokken aan de Jakob Edelstraat.

Planning
Het groot onderhoud van de vijf blokken rondt WonenBreburg naar verwachting eind mei af. Dan starten we, samen met BAM Wonen, een nieuw onderhoudsproject in Heuvel op.

Meer weten?
Kijk op www.wonenbreburg.nl/projecten/oranjeboomstraat-en-jakob-edelstraat/.