Vastgoedfotografen leggen woningbezit vast

Het kan zo zijn dat u binnenkort iemand met een fotocamera ziet rondlopen die complexen en woningen fotografeert. We begrijpen dat dat op het eerste gezicht een verdachte situatie kan lijken. Maar geen zorgen: deze fotografen zijn sinds kort onderdeel van het adverteren van onze woningen.

Uit onderzoek onder woningzoekenden blijkt dat de advertenties op Woning in Zicht beter kunnen. Zo is bijvoorbeeld de kwaliteit van de foto’s vaak onvoldoende. Het is belangrijk dat we over goede en duidelijke foto’s van onze woningen beschikken. Want hoe beter (en waarheidsgetrouwer) de advertenties er uit zien, hoe sneller er een nieuwe, passende bewoner is gevonden. Daar zetten we op in.

Met die reden sturen we vastgoedfotografen van Blinqlab op pad om onze complexen en woningen vast te leggen. Het kan dus zo zijn dat u binnenkort in Tilburg een fotograaf op straat ziet. Deze fotografen dragen een felgekleurd hesje met daarop het logo van Blinqlab voor de herkenbaarheid. Ze dragen ook een brief en pasje bij zich waarmee zij kunnen aantonen dat zij in opdracht van Woning in Zicht, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos, Casade en WonenBreburg complexen fotograferen.

De fotografen maken alléén foto’s van de buitenzijde van woningen/complexen en zullen u nooit vragen om binnen te mogen fotograferen.