WonenBreburg vs Coronavirus

WonenBreburg volgt het advies van het RIVM om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Het is belangrijk dat onze medewerkers gezond blijven om u van dienst te zijn. 

Update 14 juni
Onze vakmannen komen weer langs voor alle reparatieverzoeken. We maken geen onderscheid meer tussen spoed, urgent of ongemak. Reparatieverzoeken kunt u nog steeds alleen telefonisch melden. In onze kantoren mogen we een beperkt aantal mensen binnenlaten. Maak een afspraak voor onze balie zodat wij de tijd hebben voor u en u niet onnodig hoeft te wachten.  

Update 24 januari naar aanleiding van avondklok: geldend van 24 januari tot en met 9 februari 2021

Dienstverlening verder op afstand ivm kabinetsmaatregelen en verkleinen 3e golf
Het kabinet heeft gevraagd tot 9 februari om het ‘aantal bewegingen’ en contacten nog verder te verminderen. WonenBreburg sluit daar in haar dienstverlening waar het nog kan op aan.

Dit betekent voor vanaf maandag 25 januari tot en met 9 februari onze dienstverlening is aangepast:

Dagelijks onderhoud

 • Onze vakmannen komen langs voor spoedreparaties en urgente klussen.
 • Vakmannen dragen verplicht een mondkapje bij binnenkomst van de woning en we vragen u als huurder dit ook te doen.

Wijkteams – wijkopzichters

 • Voorinspectie bij verhuizing alleen op locatie als het op basis van inschatting van wijkopzichter noodzakelijk is en echt niet anders kan.
 • Inspectieverzoeken doen we bij spoed en urgentie.

Grootonderhoud

 • De grootonderhoud die al gestart zijn, gaan door.
 • Per project kijken we welke aanpassingen nodig zijn om veilig te kunnen werken voor onze huurders en medewerkers.
 • Een voorbeeld van wat we inzetten zijn de dag- en verblijf   Woningen die we eenvoudig inrichten en voorzien van WIFI waar een huurder overdag gebruik van kunnen maken. We willen dit aantal woningen per project gaan uitbreiden.

U bent altijd welkom met uw vragen, via onze klantenlijn, whatsapp of per mail.
Wij hopen u – als we weer mogen versoepelen – u weer vaker persoonlijk tegen te komen in de wijk of te verwelkomen in onze woonwinkel.

Update 15-12-2020 naar aanleiding van de lockdown tot 19-01-2021

Ook wij beperken onze reisbewegingen tijdens de lockdown en volgen het protocol van de branchevereniging Aedes om te bepalen welke urgente werkzaamheden voor u door kunnen gaan. We merken daarbij ook dat steeds meer medewerkers ziek zijn of in quarantaine moeten. Dit allemaal bij elkaar maakt dat we met minder medewerkers het werk moeten doen, en dat gaat niet. Daarnaast willen we geen enkel risico lopen voor u als huurder.

 • Reparatieverzoeken kunt u alleen telefonisch bij ons melden. We verwachten dat dit in februari weer via de website kan.
 • We komen graag naar u toe voor spoed, urgent en ongemakken. In dit overzicht ziet u welke reparaties dit zijn. 
 • Als een vakman naar u toe komt draagt hij verplicht een mondkapje. Dat wordt ook van u verwacht bij het binnen laten en vertrek. Laat hem de woning in en zorg dat u in een andere ruimte bent dan de ruimte waar onze vakman moet werken.
 • Onze medewerkers mogen direct weg gaan als een situatie niet veilig is voor hen. Zij zullen u dit dan melden en later terug komen.
 • Groot onderhoudsprojecten gaan door, met inachtneming van alle corona-maatregelen om veilig te werken.
 • Alle andere afspraken die u met ons maakt of wij met u, proberen wij zoveel mogelijk digitaal of via telefoon met u af te handelen.
 • Als het echt niet anders kan voor u, ontmoeten wij u op ons kantoor of in uw woning, altijd op 1,5e meter en met inachtneming van de maatregelen.  
 • Mocht u gezondheidsklachten hebben (verkoudheid, koorts) dan gaat de afspraak altijd digitaal of via de telefoon.
 • Ons advies is om in de algemene ruimten en liften een mondkapje te dragen voor uw veiligheid en voor die van anderen.

U bent ook nu, altijd welkom met uw vragen en wij zorgen dat we het op een veilige manier voor u oplossen. Blijf gezond.
Wij hopen u in de toekomst weer vaker persoonlijk van dienst te kunnen zijn.

 • Bel ons met vragen op 088-496 00 00.  We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur. Wij kunnen veel van uw vragen telefonisch of digitaal beantwoorden of oplossen.
 • Of stel uw vraag via Whatsapp: 06-51 04 49 77 of via Facebook (Messenger). Via de contactpagina kunt u direct met ons mailen.
 • Huurbetalingen doet u gemakkelijk vanuit huis, bijvoorbeeld door het zelf over te maken op onze bankrekening, internetbankieren, via iDeal of een automatische incasso. Heeft u nog vragen? Bel ons dan.

Moeite met huur betalen door minder inkomen?
Heeft u minder inkomsten door de gevolgen van het Corona-virus? En kunt u hierdoor de huur (bijna) niet meer betalen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-4960005 of emailadres: corona@wonenbreburg.nl.
Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing. Kijk op de pagina Problemen met huur betalen (door Corona) voor meer informatie.