Wij zijn een WiZ-infopunt

Woning in Zicht is een digitaal loket waarop de aangesloten woningcorporaties samen hun beschikbare woningen aanbieden. Bent u op zoek naar een woning en heeft u hierover vragen? Dan kunt u contact opnemen met Woning in Zicht maar ook met een van de aangesloten corporaties. Alle corporaties hebben namelijk een eigen WiZ-infopunt.

WiZ-infopunt bij WonenBreburg 
WonenBreburg heeft ook een WiZ-infopunt waar je als woningzoekende persoonlijk met al je vragen terecht kunt, zowel aan de balie als via de telefoon. Onze klantadviseurs beantwoorden regelmatig WiZ-gerelateerde vragen, bijvoorbeeld over een inschrijving, woningruil of toewijzing van een woning. 

Heeft u een vraag? Stel deze aan Woning in Zicht, via de website of via Facebook, of aan één van de aangesloten corporaties, voor persoonlijk contact.

Kies wat u prettig vindt!

Vragen?
Kom langs in onze woonwinkel aan de Joannes van Oisterwijkstraat 35 in Tilburg. Maak hiervoor een afspraak, zodat we de tijd hebben uw vragen te beantwoorden. Of bel ons via 088 - 496 00 00. Onze klantadviseurs helpen u graag verder.